Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Διανομή Internet μέσω του ομοαξονικού καλωδίου.

769301 CoaxData 1Gbps-HDTV COAXIAL 4xETH + WIFI


Περιγραφή:
TELEVES 769301 COAXDATA, ασύρματο router με χαμηλής ισχύος WiFi για διανομή Internet μέσω του ομοαξονικού καλωδίου. Χρήση του υπάρχοντος, συμβατού, δικτύου ομοαξανικού καλωδίου τηλεοπτικού σήματος, PLC ή δικτύου οπτικών ινών, δημιουργεί LAN και με ασύρματη πρόσβαση. Router ή/και Access Point και με υψηλή εξασθένιση ομοαξονικού (>85 dB). 700Mbps/ομοαξονικό, 500Mbps/PLC (γραμμή τάσης δικτύου). Συμβατό με CoaxData Gigabit. Εώς 253 σημεία (slave) ανα κεντρικό (master), με κρυπτογράφηση δεδομένων. 5 LED στην μπροστινή πλευρά και Plug and Play χωρίς εγκατάσταση λογισμικού ή driver. Ρύθμιση του master: Η/Υ με Ethernet 100BASE-TX ή IEEE 802.11bgn WiFI port. Ενσωματωμένο λογισμικό web-based και πρόγραμμα ρύθμισης-διαχέιρησης CoaxManager/ CoaxManagerPro. WPS: ΟΧΙ εισαγωγη κωδικών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- WiFi INTERFACE: WiFi 802.11bgn με 2x2 MIMO. Μέγιστο 144Mbps για κανάλι 20MHz και 300Mbps για κανάλι 40MHz στο 802.11n. Επιλεγόμενη ισχύς WiFi (NORMAL, LOW POWER, OFF), με διακόπτη στην μπροστινή πλευρά. Ισχύς μετάδοσης 17dBm στο NORMAL και 3 dBm στο LOW POWER.- Πλήκτρο WPS Button (Wireless protected setup) για ευκολία σύνδεσης. ΑσφάλειαWiFi: WEP, WPA/WPA2 & 802.1x.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Επιτυχημένη η εκτόξευση του Turksat-4B.

   Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκτόξευση του νέου τουρκικού δορυφόρου Turksat-4B με πύραυλο Proton-M της ILS (International Launch Services) από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στις 23:40 χθες βράδυ, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου (ώρα Ελλάδας). Η αποστολή ολοκληρώθηκε 9 ώρες και 13 λεπτά μετά την εκτόξευση, με την απελευθέρωση του Turksat-4B σε γεωσύγχρονη τροχιά μεταφοράς από το ανώτερο στάδιο του πυραύλου, Breeze-M.
Ο Turksat 4B κατασκευάστηκε από την ιαπωνική Mitsubishi Electric, είναι εξοπλισμένος με 36 transponder και θα τοποθετηθεί στις 50 μοίρες ανατολικά, από όπου θα παρέχει τηλεοπτικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε μία μεγάλη περιοχή, που εκτείνεται από την δυτική Κίνα έως και την Αγγλία, καλύπτοντας την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία, την Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η επιχειρησιακή ζωή του Turksat 4B προβλέπεται ότι θα φτάσει τα 30 χρόνια.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Επίγειες τηλεοπτικές κεραίες. Η ελίτ της αγοράς.

    Πολλοί από εμάς επενδύουν τεράστια χρηματικά ποσά για την αγορά μιας καλής τηλεοπτικής συσκευής, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε με τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα τόσο τα αναλογικά και ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια, που λαμβάνουμε με την επίγεια κεραία μας, όσο και το περιεχόμενο AV, που μας προσφέρουν οι συνδεδεμένες με την TV οπτικοακουστικές συσκευές, όπως Blu Ray players, δορυφορικοί δέκτες, DVD player, κ.ά.

Σε αντίθεση όμως με τις διασυνδεόμενες στην TV οπτικοακουστικές συσκευές, η ποιότητα των επίγειων τηλεοπτικών καναλιών που βλέπουμε στην οθόνη μας επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες, όπως η κεραία, ο ενισχυτής, αλλά και το καλώδιο που χρησιμοποιούμε.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Τηλεχειριστήριο Edision OS 4:1 UNIVERSAL Καταργεί το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης!

    Το εργονομικό τηλεχειριστήριο EDISION OS 4:1 UNIVERSAL καταργεί το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης! Υποστηρίζει τον εύκολο και πλήρη χειρισμό πληθώρας δεκτών Edision σε όλες τους τις λειτουργίες, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα διαχείρισης 3 επιπλέον συσκευών όπως τηλεόραση, DVD, βίντεο, κ.ά. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τα δορυφορικά και επίγεια προγράμματά σας και να διαχειρίζεστε όλες τις συσκευές στο σαλόνι, χωρίς να αλλάζετε τηλεχειριστήριο. Στους συμβατούς με το τηλεχειριστήριο δέκτες περιλαμβάνονται τα μοντέλα της σειράς Edision OS, τα μοντέλα της σειράς Edision Progressiv, ο Edision Piccollo και ο Optimuss Underline 3in1.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Edision OS Mini. Η νέα οικογένεια enigma2 δεκτών της Edision.

   Η Edision παρουσιάζει μία νέα οικογένεια δεκτών Linux, τους OS Mini. Πρόκειται για τέσσερις νέους Linux δέκτες, που μοιράζονται την ίδια σχεδίαση και διαφοροποιούνται στα tuner. Έτσι έχουμε έναν δορυφορικό με ένα tuner, έναν δορυφορικό με δύο tuner, έναν επίγειο με ένα DVB-C/T2 tuner και τέλος έναν combo με ένα δορυφορικό και ένα επίγειο tuner. Όλοι ενσωματώνουν γρήγορο Broadcom επεξεργαστή στα 750 MHz, HDMI 1.4, αναλύσεις 1080p50 και 1080p60 και δικτυακή σύνδεση 100Mbps Ethernet αλλά και ασύρματη WiFi 802.11n 300Mbps, ενώ είναι συμβατοί με HbbTV εφαρμογές και περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω του Opera Web Browser.
Οι δέκτες Edision OS Mini έρχονται να καλύψουν την ανάγκη για γρήγορους enigma2 Linux δέκτες σε προσιτή τιμή, χωρίς να γίνονται συμβιβασμοί στην ποιότητα, όπως γίνεται με τους κλώνους. Χρησιμοποιούν τον νέας γενιάς επεξεργαστή της Broadcom, τον BCM7362. Ο επεξεργαστής αυτός υποστηρίζει 1080p50 και 1080p60 με δυνατότητα upscale των απλής ευκρίνειας εκπομπών σε αυτές τις αναλύσεις, αλλά και HDMI 1.4 και φυσικά ταχεία εκτέλεση του enigma2 και των πρόσθετών του. Οι Edision OS Mini έχουν δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω του Opera Web Browser αλλά και συμβατότητα με HbbTV εφαρμογές. Οι Edision OS Mini υποστηρίζουν PVR δυνατότητες μέσω USB, ενώ έχουν τη δυνατότητα απεικόνισης OSD κατά την προβολή 3D προγραμμάτων (3D OSD display), υποστηρίζοντας τόσο το συνηθισμένο side-by-side φορμά όσο και το top-bottom.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Mπείτε στον κόσμο των LED ! και αλλάξτε τους τα ...φώτα!

   Oι πωλήσεις των λαμπτήρων και αλλων προϊόντων  LED  απογειώνονται! Καταστήματα, Ξενοδοχεία, Κτίρια Γραφείων κλπ αλλάζουν ολο τον φωτισμό  τους  με  LED! Σήμερα σας παρέχεται η ευκαιρία να γίνετε μέλος στην πιο δυναμική ομάδα πωλήσεων LED με : - Την υψηλότερη ποιότητα  και  υποστήριξη. - Την μεγαλύτερη γκάμα και stock.
H  ψηφιακή τεχνολογία ανέλαβε  την διανομη των λαμπτήρων, φωτιστικών  κλπ. προϊόντων LED της  εταιρείας Βig Solar σε  όλη  την  Ελλάδα.
Η  Big  Solar , μέλος του ομίλου εταιρειών Μπήτρος διαθέτει την μεγαλύτερη  γκαμα και τα  μεγαλύτερα στοκ στην Ελληνική  αγορά σε  προϊόντα LED.
διαφημιστική υποστήριξη  των  προϊόντων  της  θα  ειναι  επίσης μεγάλη. Ηδη  ξεκίνησε  η  Τηλεοπτική διαφήμιση με  σποτ  σε  διαφορα κανάλια (Εθνικής  εμβέλειας). Τα  συνεργαζόμενα καταστήματα θα προβληθούν επίσης με διαφορα μεσα...

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Edision OS Mini. Η νέα οικογένεια enigma2 δεκτών της Edision.

    Η Edision παρουσιάζει μία νέα οικογένεια δεκτών Linux, τους OS Mini. Πρόκειται για τέσσερις νέους Linux δέκτες, που μοιράζονται την ίδια σχεδίαση και διαφοροποιούνται στα tuner. Έτσι έχουμε έναν δορυφορικό με ένα tuner, έναν δορυφορικό με δύο tuner, έναν επίγειο με ένα DVB-C/T2 tuner και τέλος έναν combo με ένα δορυφορικό και ένα επίγειο tuner. Όλοι ενσωματώνουν γρήγορο Broadcom επεξεργαστή στα 750 MHz, HDMI 1.4, αναλύσεις 1080p50 και 1080p60 και δικτυακή σύνδεση 100Mbps Ethernet αλλά και ασύρματη WiFi 802.11n 300Mbps, ενώ είναι συμβατοί με HbbTV εφαρμογές και περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω του Opera Web Browser.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Νέα παραλαβή επίγειων ψηφιακών δεκτών Edision.

   Όλη η γκάμα των περιζήτητων επίγειων ψηφιακών δεκτών Edision είναι σε πλήρη διαθεσιμότητα. Mini-Triton 2 SD, Mini-Triton 2 HD και Progressiv Hybrid, σας περιμένουν! Ο Edision Mini Triton 2 SD της Edision είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να αποδώσει τα επίγεια ψηφιακά κανάλια σε τηλεοράσεις παλαιού τύπου με σύνδεση εικόνας SCART. Ο Edision Mini Triton 2 HD υποστηρίζει σύνδεση HDMI με την τηλεόραση, αποδίδοντας μέγιστη ανάλυση 1080p. Ταυτόχρονα διατηρεί δυνατότητα σύνδεσης μέσω SCART για τηλεοράσεις παλαιού τύπου. Ο Progressiv Hybrid είναι ένας πολύ ιδιαίτερος επίγειος ψηφιακός δέκτης, χάρη σε τρία σημεία «κλειδιά». Πρώτον, το μέγεθός του και η σχεδίασή του, του επιτρέπουν να τοποθετείται πίσω από την τηλεόραση. Δεύτερον, διαθέτει υβριδικό tuner με δυνατότητα λήψης DVB-T2 και DVB-C ψηφιακών προγραμμάτων. Και τρίτον, υποστηρίζει προβολή διαδικτυακών καναλιών WebTV, όπως και υπηρεσίες YouTube/YouPorn.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς κρυπτογράφηση το Deluxe Music HD στους Astra.

   Μία καλή ευκαιρία προσφέρεται στους φίλους της μουσικής να παρακολουθήσουν την έκδοση HD του γερμανικού μουσικού τηλεοπτικού καναλιού Deluxe Music HD, το οποίο μεταδίδεται χωρίς κρυπτογράφηση από την δορυφορική πλατφόρμα HD+ της SES Astra, στην γερμανική και αυστριακή του έκδοση. Σύμφωνα με το digitalfernsehen.de δεν είναι γνωστό πόσο θα διατηρηθεί η ελεύθερη μετάδοση του καναλιού, αφού δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα.

Το Deluxe Music HD εκπέμπει από την συχνότητα 10803,Η,22000 3/4, DVB-S2/8PSK, των δορυφόρων Astra στις 19,2 μοίρες ανατολικά.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Haoowell HW-KG24W-AHD-10 AHD υπέρυθρη κάμερα 720p.

  • Αισθητήρας 1/3" 720p / 1.0 Megapixel AHD
  • Συμπίεση εικόνας Η.264
  • Υποστηρίζει διαμόρφωση μέσω διαδικτύου και μετάδοση εικόνας σε πραγματικό χρόνο
  • Ελάχιστη φωτεινότητα 0.001Lux@F1.2
  • Πραγματική λειτουργία Day&Night
  • Digital WDR, 2DNR/3DNR
  • Λειτουργία OSD μέσω καλωδίου OSD ή μέσω UTC
  • Έξοδος εικόνας 1280x740, 640x360, 480x270, 320x180
  • 1 είσοδος / έξοδος ήχου
  • Ενσωματωμένος φακός Vari-Focal 2,8~12mm / 2.0 Megapixel
  • 42 ενσωματωμένοι υπέρυθροι προβολείς εμβέλειας 45m
  • Διαστάσεις 245x142x70mm
  • Θερμοκρασία λειτουργίας -10°C έως +50°C
  • Τροφοδοσία DC12 ± 10% / 2W
  • Μεταλλική κατασκευή σε λευκό χρώμα
  • Για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, IP66
Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  store-force.gr.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Η Edision Hellas στην Hotelia 2015.

TELEVES IP HDTV και DIGITAL SIGNAGE.
    Καινοτομία, με σύγχρονα, κορυφαίας τεχνολογίας συστήματα ξενοδοχειακού εξοπλισμού, εφαρμοσμένα σε ξενοδοχεία και resorts παγκοσμίως διακεκριμένα. Δείτε τις λύσεις της Televes Corporation στον τομέα του ΙΡ HDTV, Hotel Internet & Multimedia Services και Digital Signage καθώς επίσης και πως θα συμπεριλάβετε το ξενοδοχείο σας στην παγκόσμια ελίτ του κλάδου η οποία εμπιστεύεται τα συστήματα και τις υπηρεσίες της Televes Corporation.
Ελάτε στο σήμερα και δείτε το αύριο, την εποχή της TELEVES IP HDTV και DIGITAL SIGNAGE, εδώ στην Ελλάδα απο την EDISION HELLAS ΕΠΕ.
Μερικά απο τα έργα της Televes Corporation:
JUMEIRAH BEACH HOTEL (DUBAI)
GRAND HOTEL QUISIANA EN CAPRI (ITALY)
HOTEL MARRIOT (MALLORCA)
MAGIC FENICIA (IBIZA)
HOTEL VELA (BARCELONA)
ΗOTEL PANORAMAHAUS (AUSTRIA)
CASTA DIVA RESORT IN LAGO COMO (ITALY)
HOTEL OÁSIS SALINAS SEA (CABO VERDE)
CELTIC MANOR RESORT (UK)
HOTEL PRAIA D’EL REY - ÓBIDOS (PORTUGAL)
κ.α.
ABUS
Κάμερες ΗD-TVI με συστήματα διαχείρησης - αποθήκευσης και μεταφοράς εικόνας και σύστημα Secvest.
EDISION | HOTELIA 2015 | 12-15 Νοεμβρίου 2015 | Περίπτερο 10 | stand 18A.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.