Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

«Η Ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman» στο National Geographic Channel

Πρεμιέρα: Κυριακή 3 Απριλίου στις 21:00
To National Geographic Channel παρουσιάζει την επική σειρά ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman», η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου στις 21:00. Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.
«Υπάρχει Θεός;» «Από πού προερχόμαστε;» «Γιατί υπάρχει το κακό;» «Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;» Αυτά είναι μόνο κάποια από τα ερωτήματα που έχουν απασχολήσει, κάθε άνθρωπο, με τους περισσότερους να δίνουν διαφορετική απάντηση. Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός, Morgan Freeman σε συνεργασία με το National Geographic Channel, ξεκινάει ένα ταξίδι ανά τον κόσμο, για να ανακαλύψει διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες, με σκοπό να αποκαλύψει το νόημα της ζωής, την ύπαρξη του Θεού και να απαντήσει όλα τα μεγάλα, μεταφυσικά ερωτήματα που θα προκύψουν στην αναζήτηση.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τέλος εποχής» για τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες EDISION MINI TRITON.

Αγαπητοί φίλοι,
«Τέλος εποχής» για τους αγαπητούς σε όλους μας Επίγειους Ψηφιακούς δέκτες EDISION MINI TRITON 2 MPEG-4 ! Εμείς στην EDISION, για να τιμήσουμε όλους εσάς τους συνεργάτες και φίλους μας για την εμπιστοσύνη που δείξατε και δείχνετε στους δημοφιλείς Επίγειους Ψηφιακούς δέκτες EDISION MINI TRITON 2 MPEG-4, προχωρήσαμε σε μια κίνηση ανταποδοτικότητας.
Έτσι λοιπόν από σήμερα, οι Επίγειοι Ψηφιακοί δέκτες EDISION MINI TRITON 2 MPEG-4, με την εγγύηση 5 ετών, συνώνυμοι της κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας κατά την εποχή εφαρμογής των αναλογικών Switch Off, περνάνε στην κατηγορία υλικών «LAST STOCK» και διατίθενται σε νέες, ακόμα χαμηλότερες τιμές για να συντροφεύουν για πολλά περισσότερα χρόνια τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα!
Επωφεληθείτε με κλικ ΕΔΩ: www.edision.gr

Dear friends,
EDISION’s MINI-TRITON 2 DVB-T MPEG-4 receiver, after a remarkably successful presence in the GR market, thanks to all our friends out there who chose it during the A.S.O. era and till now, is led to the “LAST STOCK” product category. As a move to return something to all our friends, all of us in EDISION chose to present the EDISION MINI-TRITON 2 DVB-T MPEG-4 receiver in an especially low price, so to continue to be your best TV friend for many more years to come!
Get your own by clicking HERE: www.edision.gr.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  Edision Hellas στο Φέισμπουκ.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Nova vs OTE TV.

Παρουσίαση καναλιών και υπηρεσιών που προσφέρουν οι δύο μεγάλες ελληνικές συνδρομητικές πλατφόρμες.
    Παρά την οικονομική κρίση που συνεχίζεται απτόητη στη χώρα για όγδοη χρονιά, τα capital control που επιβλήθηκαν το καλοκαίρι του 2015, και τη γενική οικονομική δυσπραγία, οι δύο μεγάλες ελληνικές τηλεοπτικές συνδρομητικές πλατφόρμες συνεχίζουν να αναπτύσσονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, πλησιάζοντας ήδη συνολικά το ένα εκατομμύριο συνδρομητές. Οι υπηρεσίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα που προσφέρουν οι Nova και OTE TV είναι λίγο πολύ γνωστά, εδώ όμως θα επιχειρήσουμε να ομαδοποιήσουμε αυτές τις υπηρεσίες, τα κανάλια, και το κόστος των πακέτων, ώστε να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι συνδρομητές για την επιλογή της μίας ή της άλλης πλατφόρμας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πανέτοιμη η Nova για υβριδικές υπηρεσίες.

 ‘Έτοιμη είναι η Nova να προχωρήσει στο λανσάρισμα των νέων υβριδικών υπηρεσιών της. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι συνδρομητές της (με παλιούς ή νέους δέκτες) έχουν αναβαθμιστεί, αποκτώντας τη λειτουργία REC στα μενού τους, γεγονός που τους επιτρέπει τη σύνδεση εξωτερικών μέσων αποθήκευσης στο δέκτη, για την πραγματοποίηση εγγραφών προγραμμάτων.
‘Έτοιμη όμως τεχνικά είναι και η ενεργοποίηση της θύρας ethernet των δεκτών, ώστε να δοθεί και πρόσβαση σε VOD περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα αποκτήσουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το library δικαιωμάτων που διαθέτει η Nova, ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιλέξουν την ταινία, σειρά, ντοκιμαντέρ της αρεσκείας τους μέσα από εκατοντάδες επιλογών που συνεχώς θα ανανεώνονται και να τα παρακολουθούν στην τηλεόρασή τους! Για αυτή τη δυνατότητα δε θα υπάρχει χρέωση!
Η έναρξη των υβριδικών υπηρεσιών σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάπου μέσα στο Μάιο.
Αυτό που αποτελεί κοινό τόπο και λογική για όλα τα τμήματα της εταιρείας, με τα οποία επικοινώνησα, είναι πως : « Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για όλους μας τους συνδρομητές. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν και δουλεύουμε ώστε να έχουν όλοι την ίδια ξεχωριστή εμπειρία θέασης! Τους επόμενους μήνες σταδιακά θα δείτε και νέα πρωτοποριακά προϊόντα & υπηρεσίες. Μια διαφορετική, καλύτερη Nova ετοιμάζεται».
N.D

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η Mistral στην κλαδική έκθεση Athens Electronix 2016.

   Η Mistral θα συμμετέχει στην κλαδική έκθεση Αthens-Electronics 2016, η οποία γίνεται στις 15-17 Απριλίου στο Εκθεσιακό Kέντρο HELEXPO στο Μαρούσι. Σας περιμένει όλους στο περίπτερο 3, Επίπεδο B, όπου μπορείτε να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα της εταιρίας, όπως τους καινούργιους ενισχυτές και κεραίες 4G.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ATHENS ELECTRONIX 2016 Ξεκίνησε η ηλεκτρονική προ-εγγραφή.

   Από την επίσημη ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr, ξεκίνησε η δυνατότητα προεγγραφής για την ελεύθερη είσοδο στην πανελλαδική κλαδική έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2016. Για την διευκόλυνσή σας, επιλέξτε την ηλεκτρονική προ-εγγραφή, ώστε κατά την είσοδό σας στην έκθεση, να σας περιμένει έτοιμο το καρτελάκι σας, κάτι που θα επισπεύσει την είσοδό σας στην έκθεση. Η ηλεκτρονική εγγραφή επιτυγχάνεται είτε κατευθείαν από την κεντρική σελίδα του athens-electronics.gr, πατώντας την επιλογή Ε-TICKET, είτε μέσα από τα μενού ακολουθώντας την διαδρομή ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. 

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Επίπεδες δορυφορικές κεραίες.

   Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου η εγκατάσταση δορυφορικού κατόπτρου είναι μη επιτρεπτή, είτε για λόγους αισθητικής, είτε λόγω περιορισμών που υφίσταται η περιοχή (π.χ. παραδοσιακοί οικισμοί). Όσοι λοιπόν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα, την λύση θα την βρουν μόνο στην Ψηφιακή Τεχνολογία. Και λέμε μόνο γιατί μόνο αυτή διαθέτει επίπεδη δορυφορική κεραία με διαστάσεις 541×300×65mm, που σας εξασφαλίζει διακριτική δορυφορική λύση. Η επίπεδη κεραία SELFSAT, λόγω του μικρού μεγέθους της μπορεί να εγκατασταθεί και να είναι σχεδόν αόρατη. Παράλληλα, στη πρόσοψή της μπορούμε να κολλήσουμε διαφανές αυτοκόλλητο με το θέμα που επιθυμούμε, καθιστώντας την ακόμη πιο φιλική με το όλο περιβάλλον. Η επίπεδη δορυφορική κεραία SELFSAT παρέχει απόδοση ανάλογη με ενός κατόπτρου 80cm, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ακόμη και όσοι επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ελληνικά δορυφορικά πακέτα Nova και OTE TV. Η Selfsat που διατίθεται πλέον σε νέα χαμηλότερη τιμή παράγεται σε τρεις τύπους:

1) Το μοντέλο H21D με μονό (SINGLE) LNB, για λήψη από έναν τηλεθεατή
2) Το μοντέλο H21D2 με διπλό (TWIN) LNB, για ανεξάρτητη παρακολούθηση από δύο χρήστες και
3) Το μοντέλο H21D4 με τετραπλό (QUAD) LNB για 4 ανεξάρτητες λήψεις

Ειδικότερα το μοντέλο H21D4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως QUATRO σε συνεργασία με πολυδιακόπτη της Golden Interstar (που δέχεται σημα απο quad LNB και το διαχωρίζει κατάλληλα σαν να ήταν Quattro).

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Anttron TRM6x4 DVB-S/S2 σε DVB-T και “bonus” το info channel.

    Ο μεταλλάκτης της Anttron αναλαμβάνει τη μετατροπή δορυφορικών καναλιών σε επίγεια ψηφιακά. Διαθέτει πολλαπλές δορυφορικές εισόδους και αντίστοιχα αποδίδει πολλαπλά κανάλια DVB-T στην έξοδό του. Πέρα από τη βασική του λειτουργία, ως “bonus” προσφέρει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης στο πακέτο των επίγειων ψηφιακών καναλιών ενός προγράμματος information channel, με βίντεο που διαβάζουν μέσω USB stick. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει τέσσερις δορυφορικές εισόδους και αποδίδει στην έξοδό της τέσσερα κανάλια DVB-T. Επιτρέπει απομακρυσμένο χειρισμό με απλή σύνδεση στο Internet χωρίς ρυθμίσεις στο Router. Ο προγραμματισμός επιτρέπει επιλογή δορυφόρου, επιλογή προγραμμάτων και αλλαγή συχνότητας εξόδου. Το Info Channel υποστηρίζει πολλαπλά video clips, δυνατότητα προβολής ώρας για κάθε video clip, αυτόματη επανάληψη, μεταφορά μέσω Internet και πλήρη χειρισμό μέσω Internet.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΒΙΟΚΑΛ Vector HD 900+2x0,75mm2 και Vector HD 900+2x0,75mm2 Υπόγειο.

   Στο πλαίσιο ανανέωσης των σειρών προϊόντων της, η ΒΙΟΚΑΛ, η μεγαλύτερη και πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία παραγωγής ομοαξονικών καλωδίων, είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει δύο νέα σύνθετα καλώδια για CCTV. Είναι το Vector HD 900+2x0,75mm2 με εξωτερική επένδυση από PVC, κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις, και το Vector HD 900+2x0,75mm2 Υπόγειο, με εξωτερική επένδυση από μαύρο μείγμα πολυαιθυλενίου PE, κατάλληλο για υπόγειες και εξωτερικές εγκαταστάσεις. Και τα δυο καλώδια είναι κατάλληλα για όλες τις εγκαταστάσεις CCTV και ιδανικά για HD-SDI / HD-CVI / HD-TVI / A-HD εγκαταστάσεις. Αποτελούνται από το ομοαξονικό Vector HD 900, το οποίο έχει χαμηλότερες απώλειες και υψηλότερη θωράκιση από το RG-59 Mil-C-17 και από το mini RG-59, και είναι ιδανικό για κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον έχει για τροφοδοσία 2 αγωγούς διατομής 0,75mm2. Και τα δυο καλώδια σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την ΒΙΟΚΑΛ, σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 61196-1, EN 60228 Class 5, EN 50363 και το Vector HD 900+2x0,75mm2 Υπόγειο επιπλέον σύμφωνα με EN 50290-2-24. Συνδυάζονται ιδανικά με τους νέους συνδετήρες συμπίεσης BNC(m)-3950 και το εργαλείο συμπίεσης CCT-01.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σάρωσαν στα Oscar οι ταινίες που θα παίξουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema!

   Για 19η συνεχόμενη χρονιά, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση και σε αποκλειστικότητα, την τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, στην οποία διέπρεψαν οι ταινίες που έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Πιο συγκεκριμένα, οι 9 ταινίες (συμπεριλαμβανομένου και ενός ντοκιμαντέρ) που κέρδισαν συνολικά 17 βραβεία Oscar, θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι!

Αναλυτικότερα, σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα παίξουν στα κανάλια Novacinema οι παρακάτω ταινίες: Η ταινία «The Revenant», η οποία απέσπασε συνολικά 3 βραβεία, Καλύτερης Σκηνοθεσίας (το 4ο για τον Alejandro Inarritu, που γίνεται ο πρώτος σκηνοθέτης που κερδίζει Oscar δύο διαδοχικές χρονιές), Καλύτερης Φωτογραφίας και Ά Αντρικού Ρόλου για τον Leonardo DiCaprio. Η ταινία «Spotlight», η οποία απέσπασε το Oscar Καλύτερης Ταινίας και αυτό του Πρωτότυπου Σεναρίου. Το «Mad Max: Fury Road», που θα προβληθεί τον Μάρτιο από τα κανάλια Novacinema, απέσπασε συνολικά 6 βραβεία, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Ήχου, Ηχητικών Εφέ, Μοντάζ, Μακιγιάζ και Κοστουμιών. Το «The Bridge of Spies», το οποίο απέσπασε το Oscar B’ Αντρικού Ρόλου για τον Mark Rylance, ενώ η ταινία «Room» αυτό του Ά Γυναικείου Ρόλου για την Brie Larson. Η ταινία «The Hateful Eight» απέσπασε το Oscar για την Καλύτερη Μουσική Επένδυση, το «Inside Out» το Oscar Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, το «Son of Saul» το Oscar Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, ενώ το ντοκιμαντέρ «Amy», για τη ζωή της Amy Winehouse, το Oscar Καλύτερου Ντοκιμαντέρ. Και οι 9 παραπάνω ταινίες θα προβληθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, στα οποία προβάλλονται οι καλύτερες ταινίες, οι μεγαλύτερες επιτυχίες και οι πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές!
Νovacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr

CE σε όλα τα Προϊόντα EDISION.

   Πλέον στα Downloads στο www.edision.gr μπορείτε να κατεβάσετε το CE (DECLARATION OF CONFORMITY) για κάθε προϊόν EDISION. Το αρχείο είναι πολύ χρήσιμο σε επαγγελματίες τεχνικούς για προσφορές έργων, αλλά και για τα καταστήματα ηλεκτρονικών που διατίθενται.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.