Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 104

   Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.

Στο νέο τεύχος το θέμα που δεσπόζει είναι τα ελεύθερα αθλητικά κανάλια. Βλέπετε από εδώ και στο εξής, σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινάει η ημιτελική και τελική φάση και η δορυφορική τηλεόραση τα δείχνει όλα. Άλλα μέσω συνδρομής, αλλά μέσω ελεύθερων καναλιών και άλλα μέσω ελαφράς κωδικοποίησης BISS. Δείτε στο σχετικό άρθρο που θα βρείτε τα πιο αξιόλογα αθλητικά κανάλια.

Η απόφαση της ΕΡΤ να μην πετάξει τους παλιούς αναλογικούς πομπούς, αλλά να τους μετατρέψει σε ψηφιακούς δείχνει ξεκάθαρα, ότι η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης σέβεται τις οικονομικές θυσίες του ελληνικού λαού και δεν πετάει τα χρήματά του. Το όλο project που αφορά την αναβάθμιση 800 αναλογικών πομπών χαμηλής ισχύος, ανατέθηκε στην ελληνική εταιρία Lemco.

Σε επίπεδο ειδησεογραφίας, κάθε μήνα η Ματίνα Παπαχριστούδη, σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την ειδησεογραφία της επίγειας ψηφιακής TV στη χώρα μας. Στο νέο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την επανειλημμένη ακύρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια των πομπών της ΕΡΤ, αλλά και για τις επιφυλάξεις της κρατικής τηλεόρασης για τις μετρήσεις τηλεθέασης που παρουσιάζει η εταιρία Nielsen (απορρόφησε την AGB).

Κάθε μήνα τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς χτυπούν την πόρτα της Ψηφιακής Τηλεόρασης.

Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμετον νέο δέκτη DIGITALBOX 8100 FTA, ο οποίος είναι μια πολύ τίμια πρόταση για όσους επιθυμούν να βλέπουν EΡT – Digea από δορυφόρο.

Το νέο HDMI MATRIX DK404 υπόσχεται να μεταφέρει το σήμα HDMI, 4 πηγών σε 4 διαφορετικές τηλεοράσεις. Εύκολο, αξιόπιστο και κυρίως άκρως οικονομικό!

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με το νέο πεδιόμετρο της Promax, RANGERNeo Lite. Πρόκειται για ένα άκρως επαγγελματικό όργανο, που ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του, στο γεγονός ότι είναι το πρώτο πεδιόμετρο στην οικονομική σειρά που υποστηρίζει HEVC και Wi-Fi.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.